logo

Søk

ELKO Smart Home

NYHET! "ELKO Smart Home" lar deg enkelt styre lys og varme i hjemmet. Løsningen består av en Gateway, dimmere og termostater med innebygd radiomodul for trådløs kommunikasjon.

 

Markedets enkleste Smart Home-løsning

Det spesielle med ELKO Smart Home er at alle produktene kan også betjenes manuellt som før. En egen App gjør det mulig for deg å legge inn varmestyringsautomatikk, styre lyset fra sofaen, samt å sette scenario som bl.a.: "Hjemme", "Dempet", "Borte" og "Ferie”. App'en fungerer lokalt uten kostnader. Ønsker man i tillegg å fjernstyre ELKO Smart Home utenfra via Internet, vil et abonement på kr 240 pr. år være nødvendig fra år 2. Første året er gratis.

Systemet er enkel å forstå, veldig fleksibel, og har en meget robust oppbygning som sikrer deg funksjonalitet selv om feil på nett etc. skulle intreffe. ELKO produktene vil m.a.o. fungere alene som frittstående produkter og ved bortfall av Gatewayen. Ved bortfall av Internet vil systemet fortsatt fungere lokalt med App (eller manuelt).

  • Passer like bra til nybygg som rehabilitering
  • Vanlig kabling, ingen ekstra tilkobling
  • Kvalifiserer til ENOVA støtte
  • Utviklet og produsert i Norge
  • ELKO Smart Home benytter Zigbee som trådløs protokoll for kommunikasjon.

 

ESH 316GLED dimmer RF er en 316GLED dimmer for LED og lave laster, med en integrert kommunikasjonsmodul for å kunne kommunisere med ELKO Smart Home styringssystem. Dimmeren kan settes opp med inntil 3 stk endevendere for å oppnå typisk endevenderfunksjon med styring av lyskilde fra inntil 4 forskjellige steder. Oppsett av endevender og dimmer kan skje både med og uten Gateway.  
 

ESH 316 Endevender RF er en bryter med dimmerhjul for fjernbetjening av 316GLED dimmer. Endevenderen kan programmeres mot 316GLED både med og uten Gateway. Endevenderen drives av batterier, men kan enkelt kobles med trafo for batterifri installasjon. ESH 316 GLED har ingen innbygningsdybde og trenger således ingen veggboks, den kan festes hvor som helst.
 

ESH Super Termostat RF inngår i ELKO Smart Home trådløst styringssystem. Super Termostat RF er en vanlig termostat med integrert kommunikasjonsmodul for å kunne kommunisere med styringssystemet. Betjening skjer via termostaten eller via App, om systemet faller ut vil termostaten fortsatt fungere som vanlig med betjening på produktet.
 

ESH Smart Home Gateway er selve hjertet i styringssystemet. Den kobles til hjemmenettverket med nettverkskabel, ESH App installeres på nettbrett eller mobil. Ved enkle steg via nettbrett eller mobil, er styringssystemet satt opp. Gatewayen kan styres lokalt via hjemmenettverket, eller utenfor det lokale nettverket via sky. Det er da mulig å fjernstyre f.eks hytta eller boligen, slik at det er oppvarmet ved ankomst.