logo

Søk

ELKO Smart Home

 

 

Markedets enkleste Smart Home-løsningESH 316GLED dimmer RF er en 316GLED dimmer for LED og lave laster, med en integrert kommunikasjonsmodul for å kunne kommunisere med ELKO Smart Home styringssystem. Dimmeren kan settes opp med inntil 3 stk endevendere for å oppnå typisk endevenderfunksjon med styring av lyskilde fra inntil 4 forskjellige steder. Oppsett av endevender og dimmer kan skje både med og uten Gateway.  
 
ESH 316 Endevender RF er en bryter med dimmerhjul for fjernbetjening av 316GLED dimmer RF. Endevenderen programmeres mot 316GLED. Endevenderen drives av batteri, men kan enkelt kobles med trafo for batterifri installasjon. ESH 316 GLED har ingen innbygningsdybde og trenger således ingen veggboks.

ESH Super Termostat RF Super Termostat RF er en vanlig termostat med integrert kommunikasjonsmodul for å kunne kommunisere med styringssystemet. Betjening skjer via termostaten eller via App, om systemet faller ut vil termostaten fortsatt fungere som vanlig med betjening på produktet.

ESH Smart Home Gateway er selve hjertet i styringssystemet. Den kobles til hjemmenettverket med nettverkskabel, ESH App installeres på nettbrett eller mobil. Ved enkle steg via nettbrett eller mobil, er styringssystemet satt opp. Gatewayen kan styres lokalt via hjemmenettverket, eller utenfor det lokale nettverket via sky. Det er da mulig å fjernstyre f.eks hytta eller boligen, slik at det er oppvarmet ved ankomst.

 

 

ELKO APP

Få ELKO-boka på mobilen!
Vår nye ELKO App er en fullverdig ELKOkatalog som er konstant oppdatert.

Prøv den idag!

iPhone:

Android: