logo

Søk

ELKO 316 GLED Dimmer

NYHET! ELKO har nå kommet med markedets mest avanserte dimmer.

 

Spesielt utviklet for LED og lave laster

   

Når de nye lyspærene flimrer, eller rett og slett ikke virker lengre med den gamle dimmeren er det viktig å få sluttbrukeren til å forstå at en lyskilde som inneholder elektronikk (som da ikke eksisterte da dimmeren ble utviklet), har medført at mange dimmere idag er utdatert og bør skiftes.

Det kan være utfordrende for enhver å finne frem til den riktige dimmeren med dagens ulike lyskildevalg innen gløde-, halogen- og LED-lys.

ELKO har nå gjort det enklere for elektrikeren og utviklet én dimmer som tar alle disse lyskildene. Dimmeren, som er spesiellt utviklet for lave laster har alt det man skal kunne forvente av en moderne dimmer:

  • Mulighet for både GLE og GLI dimming - Argument ovenfor sluttbrukeren: Detter gjør at dimmeren i realiteten tar "alt" som er laget for å dimmes.
  • Mulighet for å innstille maksimum, minimum og startnivå - Argument ovenfor sluttbrukeren: Dette gjør at du kan skreddersy lysstyrken nøyaktig slik du vil har det.
  • 316 GLED kan dimme fra 0-100% - Argument ovenfor sluttbrukeren: Dette betyr at du aldri vil irritere deg over at det ikke er mørkt eller lyst nok.
  • Konstruert for både én-polet og to-polet bruk - Argument ovenfor sluttbrukeren: Slik at at den kan styre lyset både i tørre og våte rom, så vel som utelys.
  • Lav byggehøyde gir god plass i veggboksen - Argument ovenfor sluttbrukeren: Dette gjør at elektrikeren ikke vil få vansker med å "bygge inn" dimmeren din i veggen.