logo

Søk

ELKO sin LED armatur serie, ELKO Bright.

ELKO Bright er en serie LED armaturer som dekker de fleste behov i hjemmet. Alle lys er spesiellt tilpasset 315 GLE og 316 GLED dimmere.

ELKO Bright LEDlysserie

ELKO Bright er en serie LED armaturer i ulike utførelser, utviklet for å kombineres med rammer fra ELKO. Med ELKO Bright kan designet på belysningen være det samme som på brytere og stikkontakter som er installert i boligen.
Med samme design blir den elektriske installasjonen estetisk perfekt.
 
ELKO Bright produktene leveres i tre farger
Dette gir store muligheter når du kombinerer med eksisterende designserier i ELKO Plus, RS16 og ELKO Plus OPTION. Det blir da mulig å kombinere unike egendesignede armaturer, med rammer i glass, skifer, eller stål, slik at installasjonen harmonerer med den øvrige installasjonen. 
 
Downlights i taket
Tre downlights gir mye lys og klarer de fleste behov. Hvite armaturer montert i kritthvite ELKO Plus OPTION rammer ser alltid elegant ut. Her er downlighten montert i en 3-hulls glassramme, i taket er det montert ELKO BigBox som også har plass for driveren. Har du en annen farge i taket, kan det kanskje passe bedre med svart eller aluminium downlight i passende ramme av stål, glass eller skifer.
 
Leselampe
Med leselampen montert på sengegavlen, kan ELKO USB lader for lading av telefon, strømbryter og leselampe enkelt kombineres inn i rammen. Alle ELKO produkter med standard festeramme kan monteres i kombinasjon med leselampen, ELKO Sound Radio2 med vekkerklokkefunksjon er en løsning som selvfølgelig passer inn i rammene.
 

Veggarmatur
Leveres i polarhvit, aluminium og sort, og kan kombineres med alle ELKO rammer i plast og naturmaterialer. Lyskilden er godt skjermet, og gjør at veggarmaturen er helt blendingsfri. 

I trapper kan det være praktisk å montere ekstra belysning, så trinnene blir godt synlige. Foruten sikkerhetsaspektet, skaper lys i trappen et miljø, som passer med resten av huset. ELKO Bright veggarmaturer monteres i vanlige veggbokser, men helst i en BigBox slik at det er plass til driver. 

Veggarmaturene kan selvfølgelig dimmes eller kobles med endevender for styring oppe og nede, og kan også kobles med en bevegelsesføler, slik at lyset skrur seg på ved bevegelse i trappen eller gangen. 

Bruksområdene er mange, ikke bare i trapper, men også som nattbelysning i gangen. Ved nattlige besøk til toalettet, eller for barn som ikke vil ha det helt mørkt om natten, kan det være praktisk med veggarmaturer i gangsonene.