logo

Søk

God alene, best sammen!

En saftig indrefilet er smakfull i seg selv, men den blir enda bedre med en god saus til. Begge deler er gode alene, men best sammen! Det samme prinsippet ligger bak samspillet mellom ELKO sin Bright-serie og 315 GLE-dimmeren. De fungerer utmerket hver for seg, men er best sammen.

ELKO Bright LED-downlights

ELKO Bright downlights gir et moderne og stilrent preg i rommene de benyttes. Når det er sagt har man tidligere vært nødt til å ta visse forhåndsregler under montering. Blant annet på grunn av varmeutvikling fra halogenpærer. Varme kan bety økt brannfare, men benytter man ELKO Bright-serien er ikke dette lenger et problem. ELKO Bright bruker nemlig energieffektive LED-pærer som avgir svært lite varme, og deres konstruksjon gjør det mulig å montere downlightene direkte i isolasjonen.

ELKO Bright Akse 7W kan dreies i alle retninger. Lysutbytte er på 565 lumen og fargetemperatur på 2700K. Levetiden er på hele 50 000 timer og innfellingshøyden er på kun 48mm. Dette gjør det mulig å montere downlighten i så lite som 2” nedlektet tak. Har man downlights fra tidligere kan Akse plasseres i eksisterende 83mm-hull. ELKO Bright downlights leveres i ELKO Plus fargene polarhvit, sort eller aluminium.

Enkel tilkobling

ELKO Bright Akse 7W er lekende lett å montere, takket være hurtigkobling mellom driver og lampe. Koblingsklemmene har mulighet for tilkobling enten via 2 x 16 mm K-rør eller f.eks. 4 stk PLS kabler (4x N-klemmer og 4x L-klemmer).

Lys og el-materiell i samme design

Driveren til ELKO Bright Akse er designet til bruk sammen med 315 GLE-dimmer. Når ELKO Bright og 315 GLE- dimmer benyttes sammen, gir vi hele 5 år systemgaranti.

315 GLE leveres i stilrent Plus-design, i de samme fargene som ELKO Bright-serien. En 315 GLE-dimmer i aluminium går derfor hånd i hånd med Bright Akse-lys i samme materiale. Det er enda en grunn til at vi sier ”gode alene, best sammen!”