logo

Søk

ELKO Boligpartner

Få et fortrinn i el-bransjen som ELKO Boligpartner

En ELKO Boligpartner er en elektriker som tør å gå foran i sin bransje. Det er faglig dyktige mennesker som har blitt gitt en særlig tillit fra ELKO fordi de er ambassadører for våre produkter. De leverer el-løsninger for morgendagens hjem, med designmuligheter tilpasset enhver smak. En ELKO Boligpartner er stolt av yrket sitt, leverer solide installasjoner og uovertruffen kundeservice.
 

Kjenner du deg igjen?

Da bør du bli ELKO Boligpartner! Det er kostnadsfritt, og det eneste du trenger å gjøre gi oss litt informasjon om firmaet ditt. Klikk på knappen under for å sende forespørselen.

La kundene finne deg

På våre nettsider, både på elko.no og på elkosmart.elko.no, henviser vi sluttkunder til våre boligpartnere. Når kunden legger inn sitt postnummer eller by, vil automatisk de nærmeste elektrikerene dukke opp i en liste. På den måten sørger vi for at kundene alltid kan finne en pålitelig ELKO-elektriker, samtidig som at vi gir deg mer business. Merk at det bare er daglig leder eller installatør i et firma som kan registrere bedriften som ELKO Boligpartner.

Når du har registrert ditt firma som ELKO Boligpartner blir det synlig på finnelektriker.elko.no  


Du kan også lese mer om ELKO Boligpartner her.