logo

Søk

Om ELKO

I ELKO har vi en lang historie. 2020 markerte faktisk det 75. året hvor ELKO har levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til norske hjem og virksomheter. Hele denne tiden har vi vært med på å lede utviklingen i bransjen, og det er vi kjempestolte av.

Kjernen i ELKO er å levere produkter av høy kvalitet og holdbarhet. Vi er i stadig endring, fordi vi er opptatt av å tilby innovative produkter med moderne design.

Vi pleier å si at du har kjent oss hele livet. Selv om du kanskje ikke er klar over det engang. Produktene til ELKO kan du nemlig finne i de aller fleste norske hjem. Vi er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele- og nettverksprodukter.

Selskapet vårt er nordisk, og vi har kontorer både på Ryen i Oslo, og i Stockholm i Sverige. ELKO er eid av Schneider Electric, og inngår som en del av deres konsern.

Ønsker du å snakke med oss?

Du når vår norske kundeservice på telefonnummer +47 67 79 39 00. Du kan også sende en epost til support@elko.no. Prosjektforespørseler sendes til prosjekt@elko.no.

Vårt hovedkontor ligger i Sandstuveien 68 i Oslo (klikk her for google maps), og her er vi mellom kl 08:00 og 16:00.

--> Klikk her for kontaktinformasjon til våre ansatte.